largetosmall.blogg.se

2013-06-13
22:55:26

Jämförelse 78 kg VS 65 kg
Hej! 
Nu kommer ögonblicket när jag överväger att jag faktiskt vill visa hur jag såg ut innan och hur jag ser ut nu. Jag vägde 80.5 kg som mest men det har jag ingen bild på utan på förebilden väger jag runt 78 kg. Ikväll nu när jag skriver det här väger jag 65,1 kg.
 
Före: ca 78 kg                                                                       Efter:  65.1 kg
  
 
 
Före: ca 78 kg                                                                     Efter: 65.1 kg
    
 
 
Före: ca 78 kg                                                                                 Efter: 65.1 kg
     
 
SKILLNAD!!! :) Tänk att jag klarade det! :) JAG LOVAR: Klarar JAG det här, så klarar alla detta som vill gå ner i vikt. Nu när jag gått igenom det här så vet jag att jag klarar allt! 
 
 
 
 

2013-06-12
22:35:00

Dagens Powerwalk
Gick powerwalk idag och är mycket nöjd! Min runkeeper visar att jag gick 9 km på 75 minuter samt att jag brände mer än 500 kalorier! Det känns i skinkmusklerna att jag tog i idag och jag var lite småsvag i benen ett par timmar efter jag kom hem :) jag längtar till hösten när jag får köpa nytt gymkort igen (tycker det är onödigt att Gymma på sommaren när man kan va ute och träna!) i norrköping också!!!:) Flyttar ju hem till min kära hemstad om tre veckor och som grädde moset så är Friskis och svettis i norrköping mycket bättre än i kholm! Bättre lokaler, mer utrymme, bättre ljus - allt är bara bättre där! Jag längtar riktigt mycket!:)

2013-06-07
17:43:00

piercing :)

2013-06-07
13:57:00

JIPPI
Jag har verkligen nått mitt mål med viktnedgången. Jag väger nu mellan 64-65 kg och minskat 15,5 cm runt midjan så idag smäller det. Klockan 16 har jag bokat tid för navelpiercing :) Känner att jag är värd att göra den innan hösten som var planerat från början. Det är helt otroligt, hjärtat brukar slå en meter utanför bröstet varje gång jag ska pierca mig och det är klart jag är lite smånervös nu med men det är verkligen inget om man jämför hur jag varit alla andra gånger jag piercat mig... kanske för att jag efter alla gånger övervunnit min rädsla eller vad man säger. Aja, jag är sjukt taggad och bildbevis kommer senare! :D PUSS!

2013-06-04
21:26:00

TIPS!
Idag hade vi lite mys här hemma och jag köpte massa goda frukter bl.a. jordgubbar, mango och ananas. Jättebra kvällsmat om man verkligen inte vill ställa sig och laga mat... Senare på kvällen tog jag en promenad på 45 minuter, kände att det fick räcka så då tiden sprang iväg! Bättre att gå en lite kortare runda än att strunta helt i det!Sitter här nu och tar det lugnt då det är viktigt för kroppen att vila också! Sådär, lite tips från mig! Ha en bra kväll hörrni :)

2013-06-03
07:39:00

Ny vecka, nya tag
Helgen har varit extrem onyttig. Jag som planerat att inte ha någon unna-mig-dag i helgen för att vara duktig unnade mig både lördag OCH söndag men va sjutton, jag orkar inte leva för hälsosamt heller... jag tror knappast det gör något att jag vissa helgen unnar mig lite extra, jag anser att så länge jag inte väger över 70 kg så är det lungt! Och det gör jag ju knappast, vågen visade att jag gått upp ca 1 kg under helgen men det visar den alltid och jag har hittills lyckats, att varje vecka, gå ner kilot jag gick upp + lite till! Så jag är inte så värst orolig :) skönt att få skriva av sig! vi hörs :)